Licenc

Creative Commons Licenc

Tabuk a hálószobában

2009.12.02. 10:07 | tibaly | Szólj hozzá!

where's Ro? by dorsia.

Vannak tűrhetetlen dolgok. Még az ágyban is. Persze most nem „arról” lesz szó.

 

Irodai holmikt

Az ágy nem iroda. Tehát nem kell telerakni laptoppal, aktákkal, telefonnal és távirányítók tömkelegével. Talán mondanom se kell, hogy egy kaotikus, „kupis” ágyban senki sem tud hatékony lenni, sőt igazán dolgozni sem lehet benne. A munkára ott az asztal és a szék, ami viszont ideális erre.

 

Törölköző

Ha nedves törölközőt hagysz az ágyon, akkor a számolhatsz a következőkkel: nedves folt, áporodott bűz, mikróbák és penészgombák sokasága. Ez nem vet rád jó fényt. Pedig milyen kevés ideig tart felakasztani...

 

Kis Kedvencek

Tudjuk, hogy aranyos a kutyád, macskád, hörcsögöd, miegymás. Azt is, hogy fontos velük törődni, játszani. Viszont az is tudvalevő, hogy hullik a szőrük – persze nem az aranyhalnak, de azzal remélhetőleg nem játszik senki az ágyában – és behordják a koszt, a port, kedves kis élőlényeket (baktériumok pl. ), stb. Tehát száműznöd kell őket a hálószobából, ha tiszta és rendezett körülmények között akarsz pihenni. A közparkok, kertek ideális helyek a játékra az állatokkal.

 

Köröm

Nő, nő, nő. Most pedig kifejtem. Nő a körmöd. Folyamatosan, megállíthatatlanul, szóval nyírni kell. Nő volt anyukád, aki azt mondta, hogy ne hagyd az ágyban, mert semmi keresnivalója ott. S végül nő a barátnőd - vagy férfi a barátod, de úgy nem jött volna ki... -, akit egyből elveszíthetsz, ha találkozik egy kis daraboddal, amit nem is neki szánsz.

 

Egyszerűség. És minden simán megy.

A bejegyzés trackback címe:

https://siman.blog.hu/api/trackback/id/tr241568290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása